Job og karriere


Hos Skive Biler ved vi, at det er vores engagerede medarbejdere, der er med til at vi er mere end bare et bilhus. Vores bilhus er et af Danmarks mest avancerede bilhuse, dog er det vigtigste ikke vores bilhus, men vores dygtige medarbejdere, som hver dag samarbejder om at få avanceret udstyr, biler, kunder og know-how til at gå op i højere enhed med sigte på den bedst mulige kvalitet og den største kundetilfredshed.

Bilbranchen er i stor udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget andet betyder at vi har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos Skive Biler.

Her på siden vil du jævnligt kunne finde opslåede ledige stillinger.

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning

Hos Skive Biler  er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning.

Send uopfordret ansøgning

Ledig stilling

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

 

Sølvsten Biler A/S er autoriseret forhandler af Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Elbiler, ŠKODA, SEAT og Audi Servicepartner. Volkswagen forhandlingen i Viborg har eksisteret siden 1950 og er en selvstændigt ejet bilforretning med stort mekanisk værksted, pladeværksted, reservedels- og tilbehørsafdeling, klargørings- og dækcenter samt egen udlejningsvirksomhed. Desuden har Skive Biler, som forhandler og servicerer ŠKODA og Volkswagen, været en del af Sølvsten Biler siden 2018.

Virksomheden er certificeret efter fabrikkernes kvalitetsstandarder, og såvel reparationskvalitet som salgs- og serviceprocesser testes og evalueres løbende for at sikre et ensartet højt kvalitetsniveau til gavn for de mange loyale kunder. Virksomheden er inde i en stabil positiv udvikling og beskæftiger for tiden godt 100 medarbejdere i Viborg og Skive.