Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Skive, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Læs det nye VieW online

Volkswagens kundemagasin er på gaden i forårsudgaven med masser af spændende artikler. Læs det på din laptop, tablet eller smartphone.

Søren Hald sælger VW på gule plader til erhvervslivet

I min verden findes der kun én rigtig bil, og det er en varevogn på gule plader. Og selvfølgelig er det en VW. 57-årige Søren Hald følger sætningen op med et bredt smil, der kunne få en til at tro, a

Verdenspremiere på Caddy 5 – digital og dynamisk

Volkswagen Caddy har gennem årene demonstreret sine alsidige egenskaber som varebil, familie-MPV, minibus og autocamper. Nu har Volkswagen Erhvervsbiler verdenspremiere på den nye digitale og dynamisk

Polo R-Line - den gyldne middelvej

Tag med Blog om Biler på testtur i denne video, hvor du får en gennemgang af Volkswagen Polo R-Line med 1,5-liters motor og 150 hk.

Test: Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 4MOTION

Carlife365 har været på tur i det, de kalder "Volkswagens alfahan". Læs hvad der kommer ud af en tur med 300 hk, sportsundervogn og firehjulstræk.

Åben for tilmelding

Tilmeld dig inden d. 1. marts 2020 og deltag i lodtrækningen om en lækker Volkswagen Classic parts sækkestol til en værdi af 1.899,-.