Den 100 % elektriske SUV ID.4

ID.4 er den anden model i ID.-familien og den første elektriske SUV fra Volkswagen. Med et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Vind en ID.4 og andre lækre præmier i Volkswagen JuleQuiz

Snart er det 1. december og tid til at quizze og hygge. Tilmeld dig nu og vær klar til at svare på spændende spørgsmål om Volkswagen hver eneste dag indtil jul. Hvem ved? Måske det bliver dig, der løber med hovedpræmien - den 100 % elektriske ID.4 (værdi kr. 426.880). 

Du kan også vinde et rejsegavekort til Profil Rejser på kr. 10.000. Og så er der naturligvis også 24 lækre dagspræmier på spil i årets JuleQuiz.**

Vi glæder os til at quizze med dig!

Tilmeld dig Volkswagen JuleQuiz

Nye privatleasingpriser på ID.4

Den elektriske ID.4 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet kombineret med det karakteristiske SUV-format. Glæd dig til mere fleksibilitet, komfort og dynamik. Og så kommer ID.4 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.4 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.4 til kr. 4.499,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

Se alle privatleasingpriser på ID.4


ID.4 - elektrisk mobilitet i fremtiden

ID.4 kommer med et skarpt design og så er ID.4 som standard rigtig godt udstyret. Men der er også andre fordele ved ID.4:

 • Service- og Reparationsabonnement i 5 år/ 100.000 km. er inkluderet
  Ingen udgifter til service i 5 år/100.000 km. Foruden service og inspektion dækker abonnementet bl.a. også påfyldning af sprinklervæske og skift af viskerblade.
 • Garanti på batteriets energiindhold i 8 år/ 160.000 km 
  For ID.4 garanteres, at batteriet kan opretholde minimum 70 % af energiindholdet i 8 år/160.000 km.

 • Varmepumpe gør ID.4 energieffektiv og forlænger rækkevidden
  ID.4 kommer med en varmepumpe, som både er godt for din komfort og for bilens rækkevidde. Du bruger nemlig ikke bilens batteri til at varme kabinen op og kan i stedet glæde dig over en forlænget rækkevidde. Varmepumpen er inkluderet i ID.4 Pro.
 • Volkswagen anbefaler opladning med Clever
  Tilkøb af ladeløsning fra Clever på din hjemmeadresse. Samtidig får du med Clever mulighed for adgang til ubegrænset strøm i hele Danmark til en fast månedlig pris. 

Læs mere om ID.4 Se priser på ID.4


ID.4 VAN - med hurtig levering

Din luksuriøse værktøjskasse på hjul, som kombinerer luksus og rummelighed med ren køreglæde. VW ID.4 VAN er en del af Volkswagen ID. familien og er dermed 100 % elektrisk. Med denne VAN får du adgang til de nyeste assistentsystemer og masser af kørekomfort. 

ID.4 VAN er større end den ser ud og kan dække mange forskellige behov. Kan opleves hos din lokale forhandler. 

Læs mere om ID.4 VAN Se priser på ID.4 VAN


Hvis du er interesseret i at høre mere om ID.4, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os


*ID.4 Pro 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 165 Wh/km. Rækkevidde 531 km. Fra 4.499 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 79.588. Totaludgift v/48 mdr: kr. 241.552,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

**Præmiernes samlede værdi: ca. kr. 455.200. Konkurrenceperiode: 1/12 - 24/12. For deltagelse: Min. 18 år, dansk bopæl og afgivelse af marketingsamtykke til Volkswagen.