Søren Hald sælger VW på gule plader til erhvervslivet

I min verden findes der kun én rigtig bil, og det er en varevogn på gule plader. Og selvfølgelig er det en VW. 57-årige Søren Hald følger sætningen op med et bredt smil, der kunne få en til at tro, a

Men Søren Hald er på alle måder andet end almindelig, for almindelighed ligger hans verden fjernt.

Siden 1. november har han været ansat i jobbet som erhvervsrådgiver hos Skive Biler, hvor han på fuld tid skal holde erhvervslivet i Skive og omegn godt kørende med det, han selv kalder for markedets suverænt bedste varevogne, Caddy, Amarok, Transporter og Crafter.

Taler af erfaring

Og han taler af erfaring, for første gang han stiftede bekendtskab med salg af VW på gule plader var helt tilbage i 1991, og siden har han, med få afstikkere til andre brancher, kun haft arbejde med fokus på at sælge et af verdens mest kende varemærker.

- I min verden laver VW bare de bedste biler og de suverænt bedste varevogne, både med forhjulstræk, baghjulstræk og med firhjulstræk og med en lasteevne op til 5,5 tons. Derfor har vi ikke markedets billigste varevogne, men i stedet den bedste kvalitet og det største, bredeste og mest fleksible program. Vi kan servicere alle erhverv med både standardløsninger, men også skræddersyede løsninger, hvor mange er individuelt tilpassede leasingløsninger efter den enkelte kundes erhverv og behov. VW er samtidig på forkant med fremtiden og kan allerede nu tilbyde Crafter som el-varevogn. Senere følger de andre modeller, siger Søren Hald. 

Dedikationen og beslutsomheden er følgesvend for ham i jobbet hos Skive Biler, hvor en stor del af tiden går med opsøgende salg. Og ingen skal være i tvivl om, at Søren Hald vil gøre sit for at få erhvervslivet til at foretrække en varevogns-løsning fra Skive Biler.

Dedikationen og beslutsomheden er følgesvend for ham i jobbet hos Skive Biler, hvor en stor del af tiden går med opsøgende salg. Og ingen skal være i tvivl om, at Søren Hald vil gøre sit for at få erhvervslivet til at foretrække en varevogns-løsning fra Skive Biler.

- Min helt klare ambition og målsætning er at gøre VW til erhvervslivets foretrukne varevogn. Hidtil er det gået ganske godt, for jeg har fået en positiv modtagelse blandt de potentielle kunder i Skive og omegn, siger han.

Dyrker ekstremsport

At sætte sig høje mål og nye mål, hvor han hele tiden udfordrer sig selv, sker både på jobbet, men også i fritiden, hvor han dyrker ekstremsport.

9d5f4e35-7f02-4491-af59-8509b5a93aeb_637183299491478313.jpg

Senest har han gennemført 100 miles løbet på Mors, og tidligere har han blandt andet gennemført to ironman i henholdsvis København og Berlin.

- Jeg dyrkede atletik i mine unge dage og kan godt lide at udfordre mig selv og sætte mig selv nye mål. Når målet så er lagt, handler det om den beslutsomhed i processen, der gør, at jeg gennemfører og når mit mål. Det gælder i fritiden, som det også gælder på jobbet. Jeg ved, hvad der kræves for at nå sit mål, så derfor tøver jeg heller ikke i min ambition og beslutsomhed om at gøre VW til erhvervslivets foretrukne varevogn, siger Søren Hald.

.js'); var s = document.getElementById('sleeknoteScript'); s.parentNode.insertBefore(sleeknoteScriptTag, s); })();